• 1401/12/13 - 10:01

برگزاری چهاردهمین جلسه جشنواره ملی هنری و ادبی سرزمین جوان من

جلسه "جشنواره ملی هنری و ادبی سرزمین جوان من" در مورخ 7 اسفندماه 1401 در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید .

12248.mp3 برگزاری چهاردهمین جلسه جشنواره ملی هنری و ادبی سرزمین جوان من

در این جلسه، ابتدا مصوبات جلسه سیزدهم بررسی گردید و اعضا گزارش های خود را در خصوص اقدامات و پیگیری های انجام شده در مورد مصوبات ارائه دادند.

ضمناً مقرر گردید نامه های ارسالی به برخی از سازمان ها مجدداً توسط اعضا پیگیری شده و در جلسه بعدی گزارش ارائه گردد. موضوع دیگری که در این جلسه مطرح شد نحوه اطلاع رسانی و تبلیغات جشنواره بود. مقرر شد به کلیه مراکز بهداشتی درمانی تحت پوشش پوستر جشنواره ارسال گردد . ضمناً هماهنگی لازم توسط آقای مهندس ایران پوری جهت چاپ پوستر انجام شودو پوستر جشنواره در سایت دانشگاه بارگزاری گردد .

در این جلسه، هماهنگی های لازم برای برگزاری نشست خبری ریاست محترم دانشگاه و دبیرکل جشنواره با خبرگزاری ها انجام گردید. همچنین مقرر گردید در تاریخ سیزدهم لغایت شانزدهم اسفندماه در وزارت بهداشت غرفه ای تحت عنوان سرزمین جوان من با حضور تیم دانشگاه علوم پزشکی ایران جهت اطلاع رسانی های لازم درخصوص جشنواره راه اندازی گردد.

• گروه اخبار :
: